BlueTec Vest er stasjonert i Øvre Årdal, men me ynskjer å levere solceller til både Årdal, Sogndal, Lærdal, Aurland, Høyanger, Sunnfjord, Voss og Vang kommune.

Kontakt Bluetec Vest i dag

Fyll ut skjema under og vi tar kontakt med deg så fort vi kan

  Marit Røyrvik Eldegard

  Dagleg leiar
  Telefon: 960 41 156
  E-post: marit@bluetecvest.no

  Bluetec Vest AS

  Avdeling Vestlandet
  Tangevegen 7, 6885 Årdalstangen
  E-post: post@bluetecvest.no

  Åpningstider

  Mandag – fredag: 07:30-15:00
  Lørdag og søndag: STENGT
  Helligdager: STENGT

  Bluetec Vest er ei av knoppskytingsverksemdene knytt til Årdal Teknologipark
  Framtida med solenergi startar no

  Bluetec Vest er ei av knoppskytingsverksemdene knytt til Årdal Teknologipark, og med EU sine ambisiøse mål for klimagasskutt som rettesnor, har verksemda som målsetjing at privatpersonar sjølve skal produsera delar av den energien me brukar.

  Enorme muligheter innen solkraft, ny markedsrapport fra Nelfo.
  Enorme muligheter innen solkraft

  Enorme muligheter innen solkraft, ny markedsrapport fra Nelfo. Klimautfordringene verden står ovenfor er viktigere enn noen gang. I tråd med forpliktelsene i Parisavtalen meldte Norge inn forsterkede klimamål til FN vinteren 2020.

  Gården er selvforsynt med varme gjennom et moderne halmfyringsanlegg og produserer i tillegg strøm gjennom et solcelleanlegg på låvetaket.
  Klimatiltak i landbruket

  Gården er selvforsynt med varme gjennom et moderne halmfyringsanlegg og produserer i tillegg strøm gjennom et solcelleanlegg på låvetaket. Strømmen går igjen tilbake til produksjonen og lading av eier Einar Høstbjør sine to elbiler.